Op vakantie samen met je paard

Hotel De Vrije Vogel biedt ook Paardrijvakanties aan. Het hotel ligt in het prachtige landschap van Friesland en biedt een ideale uitvalsbasis voor buitenritten in de omgeving.

Tijdens je verblijf bij Hotel De Vrije Vogel kun je genieten van verschillende buitenritten, variërend van een paar uur tot een hele dag. Er zijn ook meerdaagse tochten beschikbaar voor degenen die wat langer willen rijden. Het hotel beschikt over ervaren gidsen die je door de omgeving zullen leiden en je alles zullen vertellen over de geschiedenis en cultuur van de regio.

Bovendien biedt Hotel De Vrije Vogel accommodatie voor je paard(en). Het hotel beschikt over eigen stallen met buitenbak en paddock waar je paard kan genieten van de frisse buitenlucht.

Als je even wilt ontspannen na een lange dag paardrijden, biedt het hotel ook comfortabele accommodaties en faciliteiten, waaronder een restaurant, een sauna en een klein zwembad. Het is de perfecte plek om tot rust te komen na een dag in de natuur.

Kortom, Hotel De Vrije Vogel is een geweldige optie voor een Paardrijvakantie in Friesland, met professionele begeleiding en alle faciliteiten die je nodig hebt voor een ontspannen en avontuurlijke vakantie met je paard.

 

Stalling en Paddock € 25,- per nacht

Alleen weide gang €17,50 per dag