Home » De Groepsaccommodaties » De Hof van Elsloo

De huiskamer

Een gezellige ruimte die zo ingericht is dat het gerust een huiskamer mag heten. Er zijn diverse zitjes en hoge tafels die iedereen een eigen plek in deze ruimte geeft. bij koud weer is de sfeer haard gezellig aan en is de bar dé ontmoetingsplaats waar je kan napraten over de belevenissen van die dag.  De vakantie kan afgesloten worden met een leuke avond, waarbij  een optreden op ons podium niet mag ontbreken.

Alle multimedia faciliteiten inclusief beamer met groot scherm zijn aanwezig.

Restaurant

In ons sfeervol ingerichte restaurant, onderdeel van het hotel, kunt u genieten van de smaakvolle en verse gerechten die onze koks bereiden. Wat dacht u van een heerlijk ontbijt met warme broodjes, eiergerechten, zuivel en ontbijtgranen, rauwkost en fruit. of lunchen met huisgemaakte soep en op onze menukaart voor het diner staan veel gerechten met streekproducten. Met uw dieet houden we uiteraard rekening.

Wilt u zelf koken of de maaltijden in uw vakantiehuis nuttigen, vraag naar de mogelijkheden!

Slaapkamers

Onze slaapkamers zijn 1 tot 3 persoons-kamers. De 10 kamers hebben allen een eigen badkamer. De 2 kamers op de begane grond zijn aangepast voor mensen met een beperking. Een douchezitje, toiletbeugels, hoog/laag bedden en een draadloos personenoproepsysteem, zijn een greep uit de vele hulpmiddelen die standaard aanwezig zijn. Ook hebben deze kamers een eigen terras met meubilair.

De kamers op de 1e verdieping zijn bereikbaar via een lift of  via een brede trap. De kamers op deze verdieping zijn niet specifiek aangepast voor gasten met een beperking. In vier slaapkamers is  een oproepsysteem aanwezig, zijn de deuren op breedte en zijn de doorgangen drempelvrij.

Wanneer 10 slaapkamers niet genoeg zijn, dan kunt u tegen een gereduceerd tarief hotelkamers bijboeken. Neemt u met ons contact op voor de mogelijkheden


van: Tot: Check beschikbaarheid

Terras

Vanuit de huiskamer stap u zo het zonovergoten terras op. Heerlijk om in de zon koffie te drinken of te lunchen. U kunt ook met de hele groep op het terras BBQ-en of dineren, of wat dacht u van een glas wijn bij de vuurkorf s-avonds?

Op het terrein vindt u ook nog een speel/dierenweide met paarden (alleen op afspraak) en konijnen. Bij de receptie kunt u terecht met al uw vragen

Zwembad

Als gast van De Vrije Vogel kunt u gebruik maken van ons prachtige binnenzwembad. Het bad, van 6 bij 12 meter, is 1,30 diep. De watertemperatuur is 31,5 graden. Gasten met een functiebeperking kunnen gebruik maken van een plafondlift systeem. Het zwembad dient gereserveerd te worden.