• U kunt nu een tafel reserveren in ons restaurant

Kom genieten van de luxe en vrijheid van "De Binnenplaets"

Ons vakantiehuis De Binnenplaets is een plaats waar onze gasten zich snel thuis voelen. Midden in de natuur en omgeven door landerijen, is het een plaats waar u rust kunt vinden. Het is niet voor niets dat wij de Orchidee uitgekozen hebben. Deze bloem is de blikvanger in onze huiskamer. Naast de huiskamer vindt u in ons vakantiehuis 10 slaapkamers en maakt u gebruik van ons Wellness plein. Kortom u bent welkom!


De huiskamer/eetkamer

De ruime en lichte huiskamer is sfeervol ingericht, voorzien van een lekkere loungehoek met tv en houtkachel. In de open keuken met bar kunt u eenvoudige maaltijden zelf bereiden. 

De zaal is ruim en licht; de openslaande deuren geven toegang tot uw eigen terras. De ramen aan de andere kant van de zaal geven uitzicht op de landerijen.

Alle multimedia faciliteiten inclusief beamer met groot scherm zijn aanwezig.

De slaapkamers

Er bevinden zich 8 slaapkamers op de begane grond (B.01 - B.08), allen met eigen badkamer. Kamers B.04 t/m B.08 hebben aangepaste badkamers. Een douchezitje, toiletbeugels en een draadloos personenoproepsysteem, zijn een greep uit de vele hulpmiddelen die standaard aanwezig zijn. Op verzoek kunnen thuiszorgbedden en andere hulpmiddelen worden geplaatst

Op de eerste etage bevinden zich de overige 2 kamers met badkamer. 

Terras

Vanuit de huiskamer stap u zo het zonovergoten terras op. Heerlijk in de zon koffie drinken of te lunchen. Met de hele groep op het terras BBQ-en of dineren kan ook, of wat dacht u van een glas wijn bij de vuurkorf s-avonds?


Wellness

Als gast van De Vrije Vogel kunt u gebruik maken van ons prachtige Wellness, met jacuzzi, sauna en zwemspa. Gasten met een functiebeperking kunnen gebruik maken van een plafondlift systeem. De Wellness dient gereserveerd te worden.

 

Er wordt hard gewerkt aan het realiseren van de Wellness. De Wellness is vanaf 27 maart geopend.


van: Tot: Check beschikbaarheid