De landelijke rust van het "Hof van Elsloo"

Dit luxe vakantiehuis ademt de sfeer van de boerderij met oorspronkelijke details. Het vakantiehuis is voorzien van alle gemakken. De 10 slaapkamers, en de huiskamer bied plaats aan max. 22 personen. (wij adviseren  max. 20 personen voor zorggroepen). Het Hof van Elsloo grenst aan het hotel, zodat u makkelijk kamers bij kunt huren, mocht de groep te groot zijn.


De huiskamer

Een gezellige ruimte die zo ingericht is dat het gerust een huiskamer mag heten. Er zijn diverse zitjes en hoge tafels die iedereen een eigen plek in deze ruimte geeft. Bij koud weer is de sfeer haard gezellig aan en is de bar dé ontmoetingsplaats waar je kan napraten over de belevenissen van die dag.  De vakantie kan afgesloten worden met een leuke avond, waarbij  een optreden op ons podium niet mag ontbreken.

Alle multimedia faciliteiten inclusief beamer met groot scherm zijn aanwezig.

Keuken

U heeft de beschikking over een volledig ingerichte keuken. Hier kunt u maaltijden bereiden voor uw groep. In de keuken vindt u een (2e) vaatwasser, 5-pits gasfornuis, oven, magnetron en een koel/vries combinatie. U kunt uw zelf bereidde maaltijd in alle privacy eten in de huiskamer.

Slaapkamers

Onze slaapkamers zijn 1 tot 3 persoons-kamers. De 10 kamers hebben allen een eigen badkamer. De 2 kamers op de begane grond zijn aangepast voor mensen met een beperking. Een douchezitje, toiletbeugels en brede deuren zijn een greep uit de vele hulpmiddelen die standaard aanwezig zijn. Ook hebben deze kamers een eigen terras met meubilair.

De kamers op de 1e verdieping zijn bereikbaar via een lift of  via een brede trap. De kamers op deze verdieping zijn niet specifiek aangepast voor gasten met een beperking. In vier slaapkamers is  een oproepsysteem aanwezig, zijn de deuren op breedte en zijn de doorgangen drempelvrij.

Wanneer 10 slaapkamers niet genoeg zijn, dan kunt u tegen een gereduceerd tarief hotelkamers bijboeken. Neemt u met ons contact op voor de mogelijkheden


van: Tot: Check beschikbaarheid

Terras

Vanuit de huiskamer stapt u zo het zonovergoten terras op. Heerlijk om in de zon koffie te drinken of te lunchen. U kunt ook met de hele groep op het terras BBQ-en of dineren, of wat dacht u van een glas wijn bij de vuurkorf s-avonds? 

Op het terrein vindt u ook nog een speel/dierenweide met paarden (alleen op afspraak) en konijnen.

Restaurant

In ons sfeervol ingerichte restaurant, onderdeel van het hotel, kunt u genieten van de smaakvolle en verse gerechten die onze koks bereiden. Wat dacht u van een heerlijk ontbijt met warme broodjes, eiergerechten, zuivel en ontbijtgranen, rauwkost en fruit. Of lunchen met huisgemaakte soep. Op onze buffetten voor het diner staan veel gerechten met streekproducten. Met uw dieet houden we uiteraard rekening.


Wellness

Als gast van De Vrije Vogel kunt u gebruik maken van ons prachtige Wellness, met jacuzzi, sauna en zwemspa.

 

De Wellness dient gereserveerd te worden, hiervoor krijgt u voor verblijf een e-mail.