Over de Fiets4daagse

Ben je klaar voor een onvergetelijk fietsavontuur in het prachtige noorden van Nederland? De Fiets4daagse Appelscha 2024 nodigt jou uit om te genieten van de diversiteit van landschappen, ontdek de bossen, heide velden en polderlandschappen.

 

Tijdens deze fiets4daagse verken je een reeks betoverende landschappen. Fiets door het majestueuze Drents-Friese Wold, geniet van het weidse uitzicht over polderlandschappen en voel de rust van de uitgestrekte bossen om je heen. Elk landschap biedt een nieuw avontuur en een adembenemend uitzicht.

 

Kies uit drie verschillende afstanden die zijn afgestemd op jouw voorkeur en niveau: 25-30 km, 40-45 km of 60-65 km. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen rit of een wat intensievere uitdaging, de routes bieden voor elk wat wils.

 

Je reis begint in het bruisende Appelscha, een toeristische bestemming met een charmante sfeer. Vanaf hier vertrek je dagelijks naar nieuwe avonturen, langs de mooiste plekken die dit deel van Nederland te bieden heeft.

Overnachten in de buurt van de fiets4daagse

Hotel De Vrije Vogel heet je van harte welkom tijdens de fiets4daagse! Ons hotel ligt op slechts 5,5 km van Appelscha. Dit in combinatie met onze kamers en wellness bieden de perfecte uitvalsbasis voor tijdens de fiets4daagse. We passen ons ontbijtprogramma aan het fietsvierdaagse schema aan, zodat je vroeg kunt vertrekken met goed gevulde maag. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om een lunchpakket mee te nemen voor onderweg (tegen een kleine vergoeding), zodat je energiek kunt blijven fietsen.

Schrijf je nu in!

Inschrijven voor de fiets4daagse kan bij www.fiets4daagseappelscha.nl. De data zijn 20 tot 23 augustus 2024.