Groot vakantiehuis

Hoe leuk is het dat je met je hele familie of woongroep samen op vakantie kan? En dan ook nog eens in hetzelfde vakantiehuis. Bij Hotel De Vrije Vogel kan dat!

Vakantiehuis voor groepen

Bij Hotel De Vrije Vogel zijn er twee vakantiehuizen die beide ruimte bieden voor 20 personen. Met meer dan 20 personen op vakantie? De vakantiehuizen kunnen aan elkaar geschakeld worden zodat je met maar liefst 40 personen op vakantie kunt! De vakantiehuizen hebben een gemeenschappelijke ruimte, eigenlijk gewoon een hele grote woonkamer. Alle kamers hebben een eigen badkamer. 

Eten met een groep

Wanneer je met een grote groep op vakantie gaat kan het eten koken al snel ingewikkeld worden. Kijk hier voor al onze catering mogelijkheden. Onze kok maakt graag een heerlijke maaltijd voor u! Naast het diner kunnen wij ook een heerlijk ontbijt, brunch of lunch voor u regelen! 

Rolstoelvriendelijk vakantiehuis

Beide vakantiehuizen zijn rolstoelvriendelijk, ook hebben wij andere aanpassingen voor mensen met een handicap. Vakantiehuis 'Het Hof van Elsloo' heeft twee kamers op de begane grond die uitermate geschikt zijn voor rolstoelers en ouderen. De 1e etage is te bereiken met een lift. Vakantiehuis 'De Binnenplaets' heeft 8 kamers op de begane grond die geschikt zijn voor rolstoelers en ouderen. Op de 1e etage zijn nog twee kamers, deze zijn alleen te bereiken met een lift.