Home » Het hotel

Het hotel

Op de grens van Friesland en Drenthe, aan de rand van het Nationaal Park "Drents-Friese Wold" ligt het dorpje Elsloo. Even buiten het dorp ligt hotel De Vrije Vogel. Het is geheel toegankelijk voor mensen met een lichamelijke beperking. Er zijn geen buren. Van alle kanten heb je dus vrije uitkijk op velden en bossen.

 

Ontbijt

In de ochtend kunt u genieten van een uitgebreid ontbijt. U kunt desgewenst in de ontbijtkamer ontbijten of heerlijk, bij mooi weer, op het terras. Tussen 8:00 uur en 10:00 uur is het buffet geopend. Het ontbijt bestaat o.a. uit: Vers brood, Melk Jus d'orange, Een gekookt eitje, verschillende zoet beleg, kaas en vleeswaren, vers fruit, yoghurt, natuurlijk koffie of thee en Fries Suikerbrood.

Kamers

Geniet van eenvoudige, nette kamers tegen scherpe prijzen. Ons hotel is de perfecte uitvalsbasis om heel Noord-Nederland te verkennen. Van Nationaal Park tot de verschillende knusse steden en dorpen. Het toeristische Appelscha  ligt zo goed als om de hoek met de uitnodigende terrassen. Vlakbij staat de 60 meter hoge uitkijktoren. Hoog genoeg om Groningen, Leeuwarden en Zwolle te kunnen zien.

Standaard en comfortkamer

Deze kamers zijn voorzien van douche, toilet en flat screen tv. Elke kamer is een comfortabele plek voor een goede nachtrust. En last-but-not-least: Alle 2-persoonkamers hebben een fantastisch uitzicht!

Budgetkamer

Deze kamers zijn voorzien van een ruime badkamer en flat screen tv. Ook deze  kamer is een comfortabele plek voor een goede nachtrust. En met een eigen terras kan je bijna niet meer praten over een budget kamer.... behalve de prijs dan....

Rolstoel aangepast

Alle kamers zijn aangepast voor gasten die afhankelijk zijn van een rolstoel of rollator. Standaard staat er, naar keuze, een boxspring of hotelbed op senior-hoogte voor u klaar. Desgewenst hebben wij voor u een verstelbaar-zorgbed. De badkamer heeft beugels bij het toilet en een stoeltje bij de douche. De wastafel is onderberijdbaar. verder heeft De Vrije Vogel een steunpunt van een hulpmiddelenverhuurder, zodat verschillen hulpmiddelen standaard aanwezig zijn.