Honden zijn welkom bij De Vrije Vogel

Welkom bij Hotel De Vrije Vogel, waar honden meer dan welkom zijn! We begrijpen dat uw trouwe viervoeter een belangrijk onderdeel is van uw gezin en dat u uw vriendje graag mee wilt nemen op vakantie. Daarom bieden wij speciaal voor hondenbezitters ons "Trouwe viervoeter" pakket aan.

Verblijfskosten

Wanneer u uw hond(en) meeneemt naar ons hotel, vragen wij een bijdrage van 20 euro per verblijf. Hiermee kunnen wij ervoor zorgen dat uw hond ook een aangenaam verblijf heeft bij ons. Uw hond is overal in het hotel welkom, behalve de wellness. Daarnaast is er een hondenbak en eventueel een oude handdoek beschikbaar. Om het voor niet-hondenbezitters ook aangenaam te maken zorgen wij ook dat de plekken waar uw hond komt extra schoon worden gemaakt.

Zwemvijver

Rondom Hotel De Vrije Vogel zijn er verschillende faciliteiten beschikbaar voor u en uw hond. Zo zijn er prachtige los-loop-wandelroutes in de omgeving en kunt u samen genieten van de Spartelvijver, een leuke vijver voor honden en paarden, dat op loopafstand van het hotel ligt.

 

Kortom, bij Hotel De Vrije Vogel zijn honden meer dan welkom en doen we er alles aan om uw verblijf en dat van uw trouwe viervoeter zo aangenaam mogelijk te maken!