Hotel in de natuur

In het Drents-Friese Wold kan je heerlijk fietsen en wandelen. Door de heides, velden en bossen lopen de mooiste routes. Midden in die natuur staat Hotel De Vrije Vogel. 

Een hotel midden in de natuur

Bij Hotel De Vrije Vogel draait alles om het bieden van een comfortabel en gastvrij toevluchtsoord te midden van de natuur. Onze kamers zijn ontworpen met jouw comfort in gedachten en bieden een ontspannen en gezellige sfeer. Vanuit het hotel fiets je direct het bos in en kan je prachtige routes maken. Ook kun je perfect wandelen, bijvoorbeeld naar Appelscha of de Kale Duinen. 

Een kamer met uitzicht

Ontsnap aan de dagelijkse sleur en kom helemaal tot rust in het midden van de natuur. Onze 2-persoons standaard kamers en de comfortkamers hebben een prachtig uitzicht over de akkers en het bos. Wie weet spot je nog wel een hert in de bosrand! Bekijk hier al onze kamers.

Duurzaam hotel

Wij geloven ook in duurzaam toerisme en hebben ons hotel aangepast om zo milieuvriendelijk mogelijk te zijn. We maken gebruik van groene energiebronnen, minimaliseren ons waterverbruik en streven naar afvalvermindering. Op deze manier kun je genieten van de natuur om je heen, terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan het behoud ervan. Lees hier meer over de duurzame oplossingen van ons hotel.