Allround horeca medewerker (5-24 uur)

Jouw rol als horeca medewerker

Als horeca medewerker in ons hotel is geen dag hetzelfde. Een enorme cliché, maar wel waar! Je kan bij ons zowel in de ochtend als in de avond aan de slag. Tijdens onze dagdiensten begin je altijd als eerste, dan is het nog heerlijk rustig. Want na een uurtje druppelen je eerste collega's binnen, dat is dan ook wel weer gezellig! Je gaat aan de slag voor het ontbijt en zet alles klaar op het buffet in ons nieuwe restaurant. Vanaf 8 uur komen daar namelijk de eerste gasten genieten van wat jij gemaakt hebt! De dag gaat als een speer voorbij, na het ontbijt ruim je het weer op en zorgt dat het restaurant weer klaar is voor gebruik. Soms zal er een lunch zijn, maar niet altijd, dan zet je het restaurant klaar voor het diner. Is de keuken ook netjes? Mooi, dan kan je eens kijken hoe het bij je collega's gaat. Misschien kan je ze nog wel even helpen. Alles klaar? Dan gaan we allemaal lekker naar huis.

Bij de avonddiensten begin je altijd aan het einde van de middag. De kok staat dan al een paar uurtjes te koken, het zal dus al heerlijk ruiken wanneer je binnenkomt. Het eerste deel van je dienst zal je de kok een beetje helpen, de keuken netjes maken en de tafel dekken voor het diner. Samen met de kok zet je het buffet klaar. Tijdens het eten help je de gasten en zorg je dat het buffet netjes blijft. Wie je in het restaurant hebt is elke week anders, hotelgasten, zorginstelling, zonnebloem of een familie, we hebben het allemaal. Als alle gasten dan rollend weer naar hun eigen kamer of accommodatie gaan, ruim jij (samen met je collega) de zaal weer op. De vaat door onze mega snelle vaatwasser en de keuken weer aan kant. 

Taken en verantwoordelijkheden

Zoals je al hebt gelezen is geen dag hetzelfde. Een vaste lijst taken op een rijtje zetten valt dus ook niet mee. De volgende taken komen vaak voor:

  • Ontbijt en/of lunch buffet maken en serveren,
  • Dinerbuffet serveren
  • Bestellingen doen,
  • Keuken netjes houden,
  • Gasten te woord staan en helpen.
  • Naast keukenwerkzaamheden help je op drukke dagen ook mee om de 28 kamers en diverse zalen netjes te maken.

Wat is De Vrije Vogel?

Al 50 jaar is het bedrijf De Vrije Vogel in handen van onze familie. Inmiddels is de derde generatie in het bedrijf. Johan en Annemieke runnen het bedrijf dagelijks. Sinds kort werkt ook hun dochter Marieke een aantal dagen per week mee in het bedrijf. Hun andere dochter Nienke studeert nog, maar is ook dagelijks in het bedrijf te vinden.

Ons hotel telt 2 vakantiehuizen en 14 hotelkamers. Iedereen is welkom bij ons. Zo zijn we helemaal rolstoel toegankelijk en zijn honden in het hele hotel welkom. Het hotel ligt op de rand van Friesland en Drenthe, op ongeveer 7 kilometer van het touristische dorp Appelscha. 

Bij ons hotel vormt een klein en hecht team de drijvende kracht. Met ongeveer 20 enthousiaste medewerkers wordt elke dag keihard gewerkt om de gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Maar naast hard werken is er ook altijd ruimte voor gezelligheid en geven we je de kans om te groeien! De sfeer is hier uniek en geen enkele dag is hetzelfde. Dat is wat dit bedrijf zo bijzonder maakt!

Wat bieden wij?

  • Een leuke parttime baan tussen de 5 en 24 uur
  • Gewoon een goed salaris (daar komen we vast samen uit)
  • Alle voordelen van het CAO recreatie (die download je hier)
  • Leuke activiteiten zoals: personeelsuitje, BBQ en kerstborrel.

 

En natuurlijk een heel leuk team! Maar dat zegt iedereen. Wil je weten hoe het echt is? Kom een keer langs en ervaar het zelf!

Meer informatie en solliciteren

Ben je enthousiast geworden of heb je vragen? Neem dan gerust contact op! Bellen, mailen, faxen, postduif of rooksignalen, het kan allemaal Even langskomen is natuurlijk ook altijd goed. Hieronder vind je onze contactgegevens. 

 

Tel: 0516-513525 (of stuur Marieke een appje: 0683661564)

Mail: info@devrijevogel.nl

Adres: Kloosterweg 3, Elsloo FR