Vakantie met hele familie

Hoe leuk is het dat je met je hele familie vakantie kan? Samen ontbijten, bijkletsen, leuke dingen doen en de avond afsluiten met een gezellig spelletje. 

Familieweekend

Een familieweekend ziet er voor elke familie heel anders uit. Doen jullie het hele weekend activiteiten? Of gaan jullie allemaal je eigen gang? In onze vakantiehuizen kan het allemaal. Er is een grote woonkamer waar genoeg plek is voor iedereen! De Vrije Vogel heeft twee vakantiehuizen die beide plek hebben voor 20 personen. De kamers hebben allemaal hun eigen badkamer. 

Samen eten

Wanneer je met de hele familie op vakantie gaat kan het eten koken al snel ingewikkeld worden. Kijk hier voor al onze catering mogelijkheden. Onze kok maakt graag een heerlijke maaltijd voor jullie! Naast het diner kunnen wij ook een heerlijk ontbijt, brunch of lunch voor jullie regelen! 

Opa en Oma ook mee!

Beide vakantiehuizen zijn rolstoelvriendelijk, ook hebben wij andere aanpassingen voor mensen met een handicap en oudere. Vakantiehuis 'Het Hof van Elsloo' heeft twee kamers op de begane grond die uitermate geschikt zijn voor rolstoelers en ouderen. De 1e etage is te bereiken met een lift. Vakantiehuis 'De Binnenplaets' heeft 8 kamers op de begane grond die geschikt zijn voor rolstoelers en ouderen. Op de 1e etage zijn nog twee kamers, deze zijn alleen te bereiken met een lift.