Wellness

De natuurlijke sfeer van het Nationaal Park wordt gecombineerd met de rust en ontspanning van onze wellness. Met uitzicht op dit park geniet je van de weldadige warmte. U kunt vrij gebruik maken van de jacuzzi. Daarbij kunt u de sauna laten opstoken tot een aangename 80-90 graden. 

Hotelgasten

Om gebruik te maken van de Wellness dient u een tijdsblok te reserveren. Zo heeft u alle privacy. Vooraf krijgt u van de receptie een sleutel en handdoeken. Voor Hotelgasten geldt een gratis blok van 1 uur per kamer, Reserveert u meer uren, dan kost dat €20,- per uur.

Vakantiehuisgasten

Gasten uit ons vakantiehuis mogen meer uren reserveren. Zij zijn immers ook met meer personen. U mag 2 uur per dag gratis van de wellness gebruik maken, reserveert u meer uren, dan kost dat €20,- per uur.

U bent welkom!

Kies in de kalender hieronder een tijd uit en vul uw gegevens in. U krijgt een bevestiging in uw mail, de wellness is op de gereserveerde tijd voor u beschikbaar. U dient minimaal 1 uur van tevoren te reserveren, anders kunnen we niet garanderen dat de Wellness gereed staat voor u.

 

Reserveringen zonder reserverings- of kamernummer kunnen zonder melding worden verwijderd. 

Reserveer minimaal 1 uur voor aanvang.